ezine.bg»Рецепти»Супи»Студени супи»Гаспачо»Лятно испанско гаспачо

Лятно испанско гаспачо

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
8042k15k604
Лятно испанско гаспачо
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 2
27/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Няма значение, че лятото си отиде - вие пак може да си приготвите това испанско гаспачо, защото е наистина много вкусно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете чушката, пъпеша, лука, чесъна и краставиците.

Прехвърлете ги в блендер и пасирайте до гладка смес.

Овкусете с оцет и сол, приберете в хладилник, за да се охладят.

Разпределете гаспачото в купички и поръсете със зехтин на вкус.

Ако искате, може да сервирате с резени хамон, който си хармонира отлично с вкуса на пъпеша.

Лятното испанско гаспачо е чудно!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: