Свинско с грах яхния

20/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Разкошна яхния със свинско днес ще ухае в кухнята"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо и го запържете в тенджерка в загрято олио за кратко. Извадете го и го оставете настрана.

В същата мазнина запържете наситнения лук. Прибавете доматеното пюре, наситнените домати от консерва и поръсете с червен пипер.

Върнете месото в тенджерката и налейте топла вода, поръсете със сос. Задушавайте 30-тина минути и прибавете нарязаните моркови и граха.

Варете до пълна готовност на яхнията.

Накрая разтворете брашното в малко студена вода и сгъстете ястието.

След около 5 минути свалете от огъня.

Свинското с грах яхния е готово.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: