Салата от пилешко месо и зеле

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
22/11/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 579
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареното пилешко месо се нарязва на дребни парченца.

Гъбите се оцеждат и се нарязват на ситно, след което се заливат със сока от лимона, за да не почернеят.

В чиния за сервиране се нарежда най-напред зеления фасул, върху него парченцата пилешко месо и гъбите.

Залива се с разбита с горчица майонеза и отгоре се украсява с четвъртинки от твърдо свареното яйце и домати.

Мултифункционално ренде с 5 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар