Говежди гулаш

НикиНики
Новак
158
501
2k
25
Говежди гулаш
Снимка: Ники
20/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции3
"Сервираме топъл говеждия гулаш, поръсен пресен магданоз и салата по избор"

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 800 г
  • доматена паста - 3 с.л.
  • лук
  • захар - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипе
  • мащерка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на кубчета, овкусяваме го със сол, черен и червен пипер, оставяме за 1 час с подправките.

Лука нарязваме на ситно, запържваме го в мазнина, добавяме месото и готвим до златисто.

Добавяме доматената паста и сипваме вряща вода.

Добавяме захарта и мащерка.

Слагаме капака и готвим на тих огън, ако е необходимо, доливаме още вряща вода.

Ако искате да бъде по-гъст вкусният гулаш, добавяме размито брашно.

Сервираме топъл говежди гулаш, поръсен пресен магданоз и салата по-избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: