Говежди гулаш

НикиНики
Новак
2257713k273
Говежди гулаш
Снимка: Ники
1 / 3
20/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
3
"Сервираме топъл говеждия гулаш, поръсен пресен магданоз и салата по избор"

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 800 г
  • доматена паста - 3 с.л.
  • лук
  • захар - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипе
  • мащерка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на кубчета, овкусяваме го със сол, черен и червен пипер, оставяме за 1 час с подправките.

Лука нарязваме на ситно, запържваме го в мазнина, добавяме месото и готвим до златисто.

Добавяме доматената паста и сипваме вряща вода.

Добавяме захарта и мащерка.

Слагаме капака и готвим на тих огън, ако е необходимо, доливаме още вряща вода.

Ако искате да бъде по-гъст вкусният гулаш, добавяме размито брашно.

Сервираме топъл говежди гулаш, поръсен пресен магданоз и салата по-избор.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: