Лучник с джоджен

15/01/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо969
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесва се тесто от брашното, содата, половината сол и малко вода. Оставя се за половин час. Лукът се нарязва на ситно и се добавят накълцаните магданоз, копър и джоджен.

Поръсва се с червения пипер и солта. Тестото се разточва на една кора. В средата се слага плънката и краищата се подвиват като плик.

Слага се в намазана с мазнина тава, намазва се отгоре с мазнина и се пече в предварително загрята фурна.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар