Лучник с джоджен

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
15/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 142
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесва се тесто от брашното, содата, половината сол и малко вода. Оставя се за половин час. Лукът се нарязва на ситно и се добавят накълцаните магданоз, копър и джоджен.

Поръсва се с червения пипер и солта. Тестото се разточва на една кора. В средата се слага плънката и краищата се подвиват като плик.

Слага се в намазана с мазнина тава, намазва се отгоре с мазнина и се пече в предварително загрята фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар