Предястие от гъби и яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
26/01/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 360
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • гъби - печурки 300 гр.
  • яйца - 4 бр.
  • оцет
  • олио
  • черен пипер
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете гъбите, измийте ги и ги задушете в масло, след като ги нарежете. Овкусете ги със сол и черен пипер.

Сварете твърдо яйцата, обелете ги и ги нарежете на кубчета. Смесете яйцата с гъбите и ги полейте с оцет и олио на вкус, след което ги поръсете с черен пипер или ситно нарязан копър.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар