Предястие от гъби и яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
26/01/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 369
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • гъби - печурки 300 гр.
  • яйца - 4 бр.
  • оцет
  • олио
  • черен пипер
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете гъбите, измийте ги и ги задушете в масло, след като ги нарежете. Овкусете ги със сол и черен пипер.

Сварете твърдо яйцата, обелете ги и ги нарежете на кубчета. Смесете яйцата с гъбите и ги полейте с оцет и олио на вкус, след което ги поръсете с черен пипер или ситно нарязан копър.

Ръчно изработена керамична чиния 18 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 18 см
5.34 лв.
Виж ››

За ценителите на хубавата керамика - разкошна ръчно изработена керамична чиния, подходяща и за подарък. Заложете на българското!

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар