ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Манджи»Свинско с ориз и зелен лук

Свинско с ориз и зелен лук

Свинско с ориз и зелен лук
Снимка: Илияна Димова
1 / 2
14/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
"Ето още една манджа със свинско и ориз, която да приготвите още утре"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинското и го нарежете на малки резени. Прехвърлете го в тенджера и залейте с вода.

Когато кипне водата, излейте я и налейте топла вода - около литър. Варете месото още 15-20 минути - трябва да е напълно сварено.

Към готовото месо добавете измития ориз и нарязаните зелени подправки, овкусете със сол и черен пипер и налейте олиото. Гответе манджата до пълна готовност на продуктите.

Свинското с ориз и зелен лук е много вкусно!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: