Пълнени кренвирши със сирена на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
14/09/2011
"Бързо, лесно и много вкусно - ето такива рецепти обичаме"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6-8 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 363
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвяне на плънката е необходимо бялото сирене да се намачка с яйцето. Синьото сирене може да се надроби, а кашкавалът да се настърже на ситно.

Кренвиршите се нацепват надлъжно и се напълват всеки с различно сирене. Поръсват се с орехи и се изпичат до получаване на златиста коричка.

Сервира се с прясна салата овкусена с балсамов оцет и сол.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар