ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Пълнени печурки с пъдпъдъчи яйца

Пълнени печурки с пъдпъдъчи яйца

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
7112k15k238
Пълнени печурки с пъдпъдъчи яйца
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
16/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции5
"Пълнените гъбки с пъдпъдъчи яйца са страхотна идея за предястие - със сигурност гостите ви ще останат изненади"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, измийте ги под течаща вода и отрежете пънчетата им.

Нарежете магданоза и чесъна и ги смесете със зехтина, лимоновия сок и солта.

Сложете гъбките с отворите надолу да се запечат в тиган с незалепващо покритие в малко зехтин до златист цвят.

Напълнете ги с приготвената смес и чукнете в отворите им по едно пъдпъдъче яйце. По желание го посолете.

Затворете с капак тигана и оставете пълнените гъбки за няколко минути.

Пълнените печурки с пъдпъдъчи яйца са страхотна идея за предястие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: