ezine.bg»Рецепти»Снакс»Чипс»Домашен карфиолен чипс

Домашен карфиолен чипс

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
7112k15k241
Домашен карфиолен чипс
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
18/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне16 мин.
Готвене15 мин.
Общо31 мин.
Порции4
"Обещаваме, че ще останете очаровани от домашния карфиолен чипс"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте карфиола на розички и смелете заедно със сирената в блендер.

Добавете белтъка, подправките, яйцето и пак разбийте.

Изсипете 1/3 смес върху хартия за печене, намазнена. Отгоре сложете още едно парче хартия, минете с точилка, за да заравните.

Загрейте фурната на 190 градуса, махнете горния слой хартия и поръсете със зехтин. Печете домашния чипс за 15 минути.

После нарежете в желаната форма, набодете с клечка, извийте. Може да подредите карфиоления чипс в чиния и да оставите да изстине.

Домашния карфиолен чипс поднесете като бирено мезе.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: