Комбус

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
321155222
Комбус
11/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Почерпете душата си с този домашно приготвен Комбус с лапад и зелен лук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът се нарязва на ивици. Вари се за кратко в леко подсолена вода. Отделно се сваряват сухите чушки и след това се смилат.

Лукът се почиства и се скълцва на много ситно. Сварените лапад и чушки се смесват със суровия скълцан лук. След това се посолява и се разбърква добре получената разядка.

Подправя се с олиото, оцета ястието с лапад Комбус.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: