Кренвирш на клечица

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
229
27
220
28/03/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо595
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки кренвирш се нарязва на три части.

Всяко парченце се сцепва накръст в двата края.

Запържват се в разтопеното масло, набождат се на клечка и се сервират.

Кренвирш на клечица - лесна икономична рецепта.

Бележка: Ако нарежете колбаса, можете да си направите шишчета с кренвирши.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар