Гъши дроб

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
599
2k
31
2k
Гъши дроб
23/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
"Само за ценителите на добрата кухня и деликатесите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Дробът и зеленчуците се нарязват на филии, ябълката – на шайби.

Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара. Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера. Когато се редуцира наполовина, се прибавя сметаната.

В порционна чиния се нарежда канапе от шайбите ябълка, върху тях се поставя гъшият дроб.

Полива се с винен сос и се гарнира със запечени зеленчуци.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: