Гъши дроб

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k323k
Гъши дроб
23/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Само за ценителите на добрата кухня и деликатесите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът и зеленчуците се нарязват на филии, ябълката – на шайби.

Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара. Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера. Когато се редуцира наполовина, се прибавя сметаната.

В порционна чиния се нарежда канапе от шайбите ябълка, върху тях се поставя гъшият дроб.

Полива се с винен сос и се гарнира със запечени зеленчуци.

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: