Гъши дроб

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
23/11/2012
"Само за ценителите на добрата кухня и деликатесите "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 280
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът и зеленчуците се нарязват на филии, ябълката – на шайби.

Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара. Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера. Когато се редуцира наполовина, се прибавя сметаната.

В порционна чиния се нарежда канапе от шайбите ябълка, върху тях се поставя гъшият дроб.

Полива се с винен сос и се гарнира със запечени зеленчуци.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар