Телешко със сушени плодове

АнтонАнтонНовак
01/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо610
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото на средно големи парчета. Оцетът, виното, соевият сос и всички подправки се слагат на котлона. С получената марината залейте месото и го оставете да престои поне 24 часа в хладилник.

Сгорещете зехтина в тигана и в него запържете отцеденото месо. Щом получи коричка прибавете маринатата и оставете ястието да ври на слаб огън, докато месото поомекне.

Прибавете сушените плодове - половината цели, а другата половина нарязани. Ястието продължава да ври още 30-тина минути. При необходимост налейте вода. Накрая трябва да остане малко количество гъст сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар