Конфитюр от вишни и пъпеш

01/07/2009
Василка
отВасилкаНовак
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене5 мин.
  • Общо30 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 387
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте вишните с нарязания на тънки парченца пъпеш, добавете захарта и канелата и оставете да престоят няколко часа (или цяла нощ).

След това варете 4 мин. на силен огън. Долейте вишновката.

Готовия конфитюр разлейте веднага в чисти буркани с винтова капачка и плътно ги затворете.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Меги
Меги
07.04.2014 03:25
Как е възможно да се вари само 4 минути,и не трябва ли да се сложи лимонтозу??
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв