ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Шишчета»Агнешки шишчета с лук и чушки

Агнешки шишчета с лук и чушки

ЗорицаЗорица
Новак
79
241
4k
8
Агнешки шишчета с лук и чушки
Снимка: Зорица
1 / 2
03/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Само зелената салата липсва на тези агнешки шишчета"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на големи парчета и го разделете в две купи.

В едната го разбъркайте заедно джоджена, ментата, пресования чесън и зехтина.

В другата купа го смесете със смления ким, пресования чесън и зехтина.

Сложете ги в хладилник за няколко часа, за да се мариноват добре.

През това време нарежете лука и чушките на средни парчета.

Нанижете след това на дървени шишчета месото, чушките и лука, като ги редувате.

Сложете вкусните шишчета на скарата да се опечат добре и ги поръсете със сол на вкус.

Агнешките шишчета с лук и чушки са много вкусни.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: