Подлучени пържоли

24/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 501
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пържоли - 6 бр.
  • лук - 3 - 4 глави
  • домати - 1/2 буркан (стерилизирани)
  • чесън - 10 - 12 скилидки
  • магданоз - 1 връзка
  • сухи люти чушлета - 2 бр.
  • олио - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и се изпичат на скара. Чесънът се счуква, лукът се нарязва, а доматите се пасират.

Всичко се задушава в мазнината. Добавят се чушките, накълцаният магданоз, солта и черният пипер. Когато се сгъсти сосът, с него се заливат пържолите и се сервират.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар