Зелен фасул с яйца

МаргоМаргоНовак
28/10/2011
"Вкусен аламинут, който ще излапате за минути, че и за още ще питате "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 978
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 400 гр. консерва
  • яйца - 1 бр.
  • масло - 2 с. л.
  • магданоз - 2 - 3 клончета
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се отцежда.

Яйцето се сварява, обелва се и се нарязва на дребни кубчета. Прибавя се към фасула. Сместа се полива със запърженото масло и се поръсва с дребно нарязания магданоз.

Поднася се като топло предястие с гарнитура от хлебни крутони, запържени или запечени в масло.

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мирослава
Мирослава
04.07.2012 09:49
което си избереш...и аз вчера се втрещих, като си поръчах картофена салата и ми я донесоха с декорация от моркови и лентички краставички...
0
0
Елисавета
Елисавета
03.07.2012 12:21
Бъдете малко по-стриктни в публикациите.Като представяте тази рецепта , редно би било, след като има магданоз в рецептата, и в снимката на ястието да има магданоз.Тук в рецептата имаме магданоз, а на снимката ястието е с копър. Кое от двете?-:)Или и двете-:)
0
0