Пържоли с вино

ИларияИлария
Новак
578
209
33
724
05/01/2014
"Виното е перфектното допълнение към пържолите. Както по време на приготвянето им, така и по време на тяхната консумация "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 891
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете пържолите в сух тиган за три минути от всяка страна. Подредете ги на дъното в съд, посолете, натъркайте ги чесън и овкусете с подправките. Накрая ги залейте с виното и водата.

Плътно покрийте пържолите с фолио и печете в загрята на 180 градуса фурна за 60-90 минути. Махнете фолиото и накрая оставете да се запекат. Поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар