Бабиния пай с круши

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
06/06/2011
"Ваш ред е да приготвите пай с круши, днес ние ще наблегнем само на хапването "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 932
  • Преглеждания за месеца698
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделят се жълтъците от белтъците. Жълтъците се разбиват добре със захарта, след което се добавят постепенно мазнината, прясното мляко и пресятото брашно с бакпулвера, ванилията.

Получената смес се изсипва в намазана с мазнина и поръсена с брашно тавичка. Печем до розов цвят.

Кейкът се изважда от фурната и отгоре нареждаме нарязаните на филийки круши.

Върху крушите се разстиламе предварително разбитите с 4 лъжици захар на сняг белтъци.

Връщаме полуготовия бабин пай с круши отново във фурната и белтъкът се засушава да стане на целувка.

Машинка за лесно разрязване и белене на плодове-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Машинка за лесно разрязване и белене на плодове
15.99 лв.
12.31 лв.
Виж ››

Запазете в максимална степен витамините на плодовете и белете лесно с помощта на тази лесна за използване машинка за белене на ябълки

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар