Брюкселска салата

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
21/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 526
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Репичките и лукът се почистват и се нарязват на тънки колелца. Към тях се добавят нарязаните на ивици кашкавал и шунка.

Поръсва се със сол и черен пипер и се овкусява с олио и оцет.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар