Брюкселска салата

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
268
27
221
21/03/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 719
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Репичките и лукът се почистват и се нарязват на тънки колелца. Към тях в салатата се добавят нарязаните на ивици кашкавал и шунка.

Поръсваме салата с шунка със сол и черен пипер и се овкусява с олио и оцет.

Брюкселска салата - вкусна идея за салата.

Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
3.00 лв.
Виж ››

Тайната на перфектно нарязаните зеленчуци е в използването на тази удобна помощна щипка

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар