ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Каши»Постна Празена Каша

Постна Празена Каша

Илияна ДимоваИлияна Димова
Новак
25714k14
Постна Празена Каша
Снимка: Илияна Димова
1 / 2
07/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"При поднасяне сервирайте постната празена каша с нарязан магданоз, оцет и люта чушка. Добър апетит!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете праза на ситно и го сложете на котлона в тенджера с 1 к.ч. вода и малко олио.

Настържете моркова на едро ренде и го добавете при праза. Поръсете ги със сол, черен пипер, червен пипер и чубрица на вкус.

Добавете и брашното. Разбъркайте и налейте 3 ч.ч. топла вода.

Варете постната каша, докато се сварят продуктите и получите желаната гъстота.

При поднасяне сервирайте Постната Празена Каша с нарязан магданоз, оцет и люта чушка.

Добър апетит!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: