ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Задушен агнешки дроб за мезе

Задушен агнешки дроб за мезе

Задушен агнешки дроб за мезе
Снимка: Гергана Георгиева
1 / 2
23/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Мезенце за ценители! Добър апетит!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и нарежете агнешкия дроб на по-малки късчета. Сварете за час в подсолена вода.

В дълбок тиган или друга тенджера задушете наситнения лук. Добавете и дроба към него, после и домата.

Овкусете подправките и сипете виното. Разбъркайте, затворете пържения дроб с капак и гответе още 20 минути,

Задушения агнешки дроб за мезе поднесе за вечеря.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: