ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Застроена чорба от свинско месо

Застроена чорба от свинско месо

Марина НордМарина Норд
Новак
1k35427588
Застроена чорба от свинско месо
19/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свински гърди се измива със студена вода и се нарязва на малки парчета. Залива се с вода и се сварява. В тиган се загрява мазнината и в нея се задушава лукът, нарязан на дребно.

Щом стане златист, се добавя и брашното при непрекъснато бъркане.

Тази смес се сипва във врящата свинска супа. Когато месото се е свари добре, супата от свински гърди се застройва с яйцата, разбити в киселото мляко.

Застроена чорба от свинско месо - ядеш и ревеш!

Рейтинг

3.5
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: