ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка Супа»Супа от агнешки джолан

Супа от агнешки джолан

НикиНики
Новак
139
457
2k
6
Супа от агнешки джолан
Снимка: Ники
1 / 2
16/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкият джолан сваряваме, щом се охлади, го обезкостяваме.

Лука и чесъна нарязваме на ситно, в тиган си нагряваме мазнина и го запържваме.

Добавяме към него обезкостеното месо, настъргания морков и доматеното пюре.

Добавяме подправките, ориза и малко от бульона.

Готвим за около 10 минути.

Добавяме продуктите към прецедения бульон.

Готвим вкусната агнешка чорба на слаб огън до готовност.

Сервираме топла, по-желание пускаме резенчета домат, отгоре в супата от агнешки джолан поръсваме с нарязани на ситно пресен лук и магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: