Карфиол пане

IlariaIlaria
Новак
583
339
33
798
Карфиол пане
17/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
"Карфиолът винаги се притичва на помощ, когато се чудим с какво да нагостим любимите си хора"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланшираните за 4-5 минути в подсолена вода розички карфиол потапяйте в паста, приготвена от разбитите заедно яйца, мляко и брашно.

Овалвайте след това в галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина до приятен загар.

Извадените розички паниран карфиол поръсете със сол и пипер и поднесете с малко магданоз по желание.

Към рецептата за паниран карфиол може да добавите още и пармезан. Класика също е да поднесете пържени карфиол с млечен чеснов сос.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: