Зелен фасул с тиква

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
598
2k
31
2k
Зелен фасул с тиква
22/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви45 мин.
Общо60 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се почиства и измива, начупва се на парчета, залива се с топла вода и се вари до полуомекване.

Тиквата се измива и се обелва, нарязва се на филийки и се прибавя към фасула.

Ястието се посолява и се вари до омекването на фасула и тиквата. Тогава се прибавя задушеният в маслото ситно нарязан лук.

След като поври още няколко минути, ястието се сваля от огъня

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: