Агнешки шишчета

15/10/2011
Димитър
отДимитърНовак
"Агнешките шишчета се пекат на скарата, а ние вече нямаме търпение да станат готови, толкова апетитно миришат "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 725
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе гъст сос, като пасирате леко чесъна и добавете постепенно джоджена, ригана, сока от лимони, зехтина, малко черен пипер и сол.

Сложете предварително нарязаното на малки парчета месо в този сос, похлупете и оставете една нощ в хладилник.

Изчистете зеленчуците. Нарежете зелените чушки на парчета, а тиквичките - на дебели колелца. Нанизвайте ги на шишчетата, като редувате с месото лука и дафиновите листа.

Печете на скара, като от време на време поливате с останалия сос.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар