Печена пъстърва с манго и гъби във фолио

Мария
Мария
Новак
19/05/2009
"Истинска експлозия от вкусове и аромати "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 715
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари6 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе лист фолио с диаметър 40 см. Полейте със зехтин. Всички зеленчуци са нарязани на ситно предварително.

Отворете обезкостената пъстърва и я поставете върху фолиото. В средата сложете мангото, гъбите, морковите и кромида. Добавете магданоза, солта и чушките, накрая залейте с вино. Затворете пъстървата и я завийте с фолиото без никаква пролука.

Печем във фурна на 200 градуса 8 - 10 мин. , докато фолиото се разпука.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
чоко
чоко
02.07.2015 21:35
На снимката е пъстърва на скара и няма нищо общо с рецептата. И още, ако това което е описано се сготви ще имате сурова, леко затоплена риба с вкус на вино, а гарнитурата ще е направо студена.
0
0
чоко
чоко
02.07.2015 21:37
исках да кажа плънката вместо гарнитурата
0
0
ЛП
ЛП
22.03.2015 19:45
аз ще сваря отделно картофите, пека рибата само с лук и олио и зехтин, ще добавя сварените картофи като салата.
0
0
Надя
Надя
06.12.2014 08:59
Аз мисля предварително да задуша гарнитурата, за да не остане хрупкава.
0
0