Език с гъби

IlariaIlaria
Новак
578
250
33
732
11/11/2013
Приготвяне75 мин.
Готвене65 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 059
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешките езици се сваряват в подсолена вода и още докато са горещи, се обелват и нарязват на парченца. Гъбите се нарязват на филии и се задушават до готовност в 30 г масло.

Когато гъбите омекнат, ги овкусяваме със сол и черен пипер и заливаме с телешки бульон. Добавяме нарязания телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън.

По желание може да обогатите ястието с чаша течна готварска сметана.

Поднасяме ястието с гарнитура задушен ориз.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар