Телешки пържоли с чесън

ИларияИлария
Новак
578
234
33
729
09/03/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 553
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте телешките пържоли, поръсете ги с черен пипер и сол, залейте ги около 50 мл олио и ги оставете да постоят.

Извадете ги от олиото, оваляйте ги в брашното и ги изпържете до зачервяване.

Наредете начуканите пържоли в огнеупорен съд, поръсете ги със ситно нарязания чесън и магданоза, залейте ги с олиото от пърженето и с онова, в което са стояли.

Разредете доматеното пюре с 1 чаша вода и залейте телешкото бонфиле. Захлупете и запечете във фурната телешки пържоли с чесън.

Голяма бамбукова дъска за сервиране и рязане - 38 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голяма бамбукова дъска за сервиране и рязане - 38 см
37.99 лв.
34.99 лв.
Виж ››

Подгответе лесно, бързо и чисто продуктите за ястието си върху бамбуковата дъска за рязане. Висококачествена, устойчива на следите от нож, достатъчно голяма, за да се чувствате комфортно, докато готвите. Отделете специално място в кухнята на вашата бамбукова дъска, защото тя ще остане дълго време там.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар