Телешки пържоли с чесън

Георги
Георги
Новак
09/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 427
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите, поръсете ги с черен пипер и сол, залейте ги около 50 мл олио и ги оставете да постоят.

Извадете ги от олиото, оваляйте ги в брашното и ги изпържете до зачервяване.

Наредете пържолите в огнеупорен съд, поръсете ги със ситно нарязания чесън и магданоза, залейте ги с олиото от пърженето и с онова, в което са стояли.

Разредете доматеното пюре с 1 чаша вода и залейте месото. Захлупете и запечете във фурната.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар