Солено палачинково руло

06/11/2013
Desislava Manolova
отDesislava ManolovaНовак
"Свежо, изискано и лесно за приготвяне предястие, с което определено ще впечатлите гостите "
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо37 072
  • Преглеждания за месеца315
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари6 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте продуктите за тестото до хомогенност. Разделете го на 2 части и ги изпечете отделно в правоъгълна тава, застлана с леко намазнена хартия за печене. Пекат се в умерено загряна фурна за около 10-15 минути.

След като поизстинат, отгоре се подреждат плътно лентички шунка или пушена сьомга. Намазва със смес от разбитите заедно крема сирене, сметана, майонеза, накълцан копър, малко сол и пипер.

Навива с ена стегнато руло с помощта на фолио, което ще помогне да се задържи формата. Така завитите рула се слагат в хладилник за 2 часа поне.

След това се маха фолиото, рулата се режат на филии. Всяка се забучва с клечица и се поднасят в голямо плато или по няколко парченца в чиния.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 17
4 7
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

бабави
бабави
17.07.2014 15:27
егати домакините, импровизирайте бе жени
1
1
МиВиОн
МиВиОн
21.11.2013 14:53
Не разбрах защо тестото се разделя на две части - две рула ли излизат от тая доза...?
2
0
Галя
Галя
08.11.2013 14:57
А каква е сметаната - заквасена или готварска. Това не е уточнено
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв