Зелен фасул с киноа

rahmirahmiНовак
05/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 662
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киноата се слага в подходяща тенджера, залива се с вода и се кипва. Добавят се изсушените домати, предварително накъсани и се вари до готовност на тих огън.

Лукът и чесънът се почистват и нарязват на ситно. Овкусяват се със сол и червен пипер, добавя се зеленият фасул и се заливат с вода, колкото да ги покрие. Зеленчуците са варят около 15-20 минути на тих огън под похлупак.

Към сварения зелен фасул се добавя сварената и отцедена киноа. Ястието си поръсва със сух копър и босилек, поръсва се със суха чушка и се задушава около 10 минути на тих огън.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар