Милинки

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
27/10/2010
"Невероятно вкусни, меки и пухкави милинки! Да ви е сладко!"
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо143 631
  • Преглеждания за месеца465
  • Преглеждания за седмицата69
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества
Милинки

Начин на приготвяне

Замесва се тесто. Втасва. Разделя се на топчета, колкото орех. Правят се на питки и във всяка се поставя парченце сирене.

Работи се с добре намаслени ръце. Топчетата се подреждат в добре намаслена тава в концентрични кръгове до запълването на тавата. Втасват.

Заливат се с мазнината и се поръсват с галетата.

Пекат се на силна фурна – 250 градуса.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 14
4 4
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
az
az
02.10.2013 14:06
а яйца няма ли?
16
3
Toni
Toni
05.04.2013 11:42

станаха превъзходни,направете ги няма да съжалявате
1
2
Люба
Люба
13.04.2012 11:21
Това с правописа там -моля ви, престанете с тези глупости, става въпрос за милинки! Станаха много хубави, благодаря ви!
4
2