Пилешки сърца в доматен сос

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
318
50
815
03/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции40
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 361
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за маринатата се смесват и се разбъркват много добре. Пилешките сърчица се почистват и нарязват на две, след което се мариноват за около 15-20 минути.

Загряваме олиото и запържваме ситно нарязаните лук и чесън. Когато омекнат, добавяме сухите чушки, нарязаните консервирани домати и натрошеното кубче бульон.

Оставяме сместа на умерен огън да ври около 5-6 минути, след което слагаме пилешките сърчица и едро нарязаните картофи. Добавяме захар и малко топла вода и варим още 30 минути под похлупак.

Поръсваме с риган или магданоз и поднасяме.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар