Свински пържоли с топено сирене

02/11/2013
"Не можем да скрием, че това е една от любимите ни комбинации - свински пържоли, топено сирене и вкусен сос към тях, истински разкош "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 979
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържоли се начукват с чукче, посоляват се от двете страни и се слагат на дъното на тавичка за печена.

Настъргваме лука и прецеждаме сока му през марля. Трябват ни около 2-3 с.л. Прясното мляко се затопля.

Поръсва се с натрошеното кубче телешки бульон и се разбърква добре. При тях се добавят парченцата топено сирене, лучения сос и брашното и всичко се разбърква до получаването на гладък сос.

С така полученият ароматен сос се заливат свинските пържоли и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути.

Дървен чук за месо, квадратен
Приготвяй си тази рецепта с:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар