Свински пържоли с топено сирене

02/11/2013
Мая
отМаяНовак
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 263
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържоли се начукват с чукче, посоляват се от двете страни и се слагат на дъното на тавичка за печена.

Настъргваме лука и прецеждаме сока му през марля. Трябват ни около 2-3 с.л. Прясното мляко се затопля.

Поръсва се с натрошеното кубче телешки бульон и се разбърква добре. При тях се добавят парченцата топено сирене, лучения сос и брашното и всичко се разбърква до получаването на гладък сос.

С така полученият ароматен сос се заливат свинските пържоли и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар