Лападник

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3227k
Лападник1 / 2
06/06/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
"Насам, народе!!!! Предлагаме лападник за всеки лакомник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От брашното, солта и вода смесваме тесто като за баница. Тестото се разделя на няколко топки и се оставят да се отпуснат.

Всяка топка се разточва по отделно, оставят се да позасъхнат. Добре почистения и измит лапад се нарязва на ситно и се запържва в мазнината.

В намазана с олио тава нареждаме ред кори, ред от получената смес и леко напръскваме отгоре с мазнина. Най-отгоре поръсваме само мазнина.

Пече се в умерена фурна на 180 градуса.

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: