Свинско, варено в сок от кисело зеле

14/10/2012
Пелагия
отПелагияНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 807
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - крехко 1кг.
  • лук - 1 глава
  • зелев сок - бистър 5 ч. ч.
  • ким
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре оформеното месо се връзва стегнато с конец и се слага в по-дълбок съд заедно с едро нарязания лук, ким и черен пипер, залива се със зелевия сок и се вари на тих огън до омекване.

След това се изважда и се оставя в хладилника да се стегне. Поднася се със салата от кисело зеле, наръсена с червен пипер и растително масло и украсена с маслини.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар