Свинско, варено в сок от кисело зеле

Пелагия
Пелагия
Новак
14/10/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 878
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - крехко 1кг.
  • лук - 1 глава
  • зелев сок - бистър 5 ч. ч.
  • ким
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре оформеното месо се връзва стегнато с конец и се слага в по-дълбок съд заедно с едро нарязания лук, ким и черен пипер, залива се със зелевия сок и се вари на тих огън до омекване.

След това се изважда и се оставя в хладилника да се стегне. Поднася се със салата от кисело зеле, наръсена с червен пипер и растително масло и украсена с маслини.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар