Сос винегрет за варено месо

03/08/2011
Виктория
отВикторияНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене8 мин.
  • Общо18 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 030
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото и оцета се смесват, посоляват се и се разбиват добре, след което към тях се прибавят настърганите на едро ренде лук, кисела краставичка и твърдо сварените яйца.

Магданоза се нарязва на ситно и с него се поръсва сместа.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар