Сос винегрет за варено месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
03/08/2011
Приготвяне10 мин.
Готвене8 мин.
Общо18 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 520
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Олиото и оцета се смесват, посоляват се и се разбиват добре, след което към тях се прибавят настърганите на едро ренде лук, кисела краставичка и твърдо сварените яйца.

Магданоза се нарязва на ситно и с него се поръсва сместа.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар