Сос със сварени жълтъци

ЖивкаЖивкаНовак
25/11/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо790
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват твърдо, след което им се отделят жълтъците, стриват се, посоляват се, поръсват се с черен пипер и се разбиват с олиото, оцета, горчицата, бульона, лука и ситно нарязания магданоз.

Този сос се използва за риба, шунка, колбаси, печени меса и яйца.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар