Гарам Масала

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
913
144
75
Гарам Масала
28/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне2 мин.
Готвене5 мин.
Общо7 мин.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете подправките.

Препечете ги на сух тиган и ги смелете на прах.

Съхранявайте в бурканче, което е добре затворено.

Друг вариант за ароматната подправка е микс от 1 ч.л. карамфил, 2 ч.л. канела, 1 ч.л. кориандър, 1 ч.л. джинджифил, 1 ч.л. настъргано индийско орехче, 2 ч.л. кимион, които се смесват и се счукват в дървено хаванче на прах.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: