Варени свински крачета в бульон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
29/12/2010
"Не всеки ще разбере страстта ни към свинските крачета, но ценителите знаят за какво говорим!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо52 798
  • Преглеждания за месеца804
  • Преглеждания за седмицата143
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свински крака - 4 бр.
  • корени за супа - 1 връзка
  • лук - 1 глава
  • магданоз
  • керевиз
  • дафинов лист
  • черен пипер
  • сол
  • бахар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити свински крачета се слагат в студена вода и се кипват, след което се варят на тих огън до омекване заедно с вързаните в марля ароматни корени и листа от дафинов лист и зърна от черен пипер и бахар.

Изваждат се и се поднасят цели, като се поливат с прецедения бульон.

Италиански дълбок тиган с капак 24 см
Качество без компромис:
Италиански дълбок тиган с капак 24 см
79.00 лв.
Виж ››

Удобен за готвене дълбок тиган, в който ястията сами се готвят. С незалепващо покритие, удобна дръжка и стъклен огнеупорен капак

Рейтинг

5 8
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ДЕДО
ДЕДО
16.09.2013 15:22
Много е далече от истината автора!Ще е по - добре да махне копитата и вместо тях да сложи малко чесън!
4
2