Глазура с цитруси за месо

13/01/2013
Цанка
отЦанкаНовак
"Придайте неустоим вид и вкус на печеното месо с нашата изискана цитрусова глазура "
  • Приготвяне5 мин.
  • Общо5 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо841
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • кафява захар - 1 ч.л.
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • портокалов сок - 4 с.л.
  • джинджифил - 1/2 ч.л. сушен
  • кетчуп - 1 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се разбъркват в купичка, като по желание може да се добавят и сол, черен пипер на вкус.

С така приготвената глазура се маже месото и се оставя да престои, покрито с фолио за 1-2 часа. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар