Задушена риба на тиган

27/10/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 365
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете незагарящ тиган с тънък слой зехтин и сложете рибата. Поръсете я със сол и черен пипер. Отгоре сложете резенчетата лимон и нарязан на филийки чесън.

Захлупете тигана и оставете рибата да се задушава 15-20 минути на слаб огън. Задушете спанака в намазан с олио тиган, като разбърквате често.

След като го отстраните от огъня, захлупете тигана и оставете спанака да се задуши 3-4 минути. Подправете на вкус. Сварете картофите и ги изсипете в разтопено краве масло.

Разбъркайте и ги поръсете със ситно нарязаните магданоз и босилек. Сервирайте рибата със задушения спанак и сварените картофи.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар