Домашна наденица

Doni KamenovaDoni KamenovaНовак
23/10/2013
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции7 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 125
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете двата вида свинско 2 пъти и към него добавете изпържения ситно нарязан лук и подправки на вкус.

Залейте с чашата бульон и добавете смлени люти чушки. Хубаво объркайте и оставете за 1 нощ да престои.

На следващия ден напълнете червата, завържете ги и ги пуснете във вряла вода. Когато заврат, се вадят и се окачват на проветриво място да съхнат.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румен
Румен
09.09.2015 10:19
В домашната наденица най-важни са подправките.Аз добавям ким и чимен.Придобива един вкус на луканка или на пастърма.
0
0