Начин на приготвяне
Взимаме пилешкото филе, всяко парче нарязваме на три или четири парчета, колкото се може по-тънки.
В дълбока купа пресоваме чесъна добавяме всички съставки и разбъркваме добре, прибавяме пилешкото месо и слагаме в хладилник за три или четири часа да се маринова местото.
Готовото мариновано месо нареждаме върху стреч фолио и правим руло от месото. Аз направих два малки, вие може да да правите едно голямо руло.
Завиваме рулото хубаво и слагаме във фризера за около 5-6 часа месото, за да замръзне.
Замразеното месо изваждаме от фризера и режем на кръгли парчета. Запържваме в загрят тиган с малко мазнина от двете страни за няколко минути.
Сервираме порцията дюнер топъл.
Пробвайте този домашен пилешки дюнер в чиния - няма да съжалявате.